The application of artificial intelligence in ergonomics - A review study

مهدی معبودی © ℗, وحید محبی

The application of artificial intelligence in ergonomics - A review study

Code: G-1094

Authors: مهدی معبودی © ℗, وحید محبی

Schedule: Not Scheduled!

Tag:

Download: Download Poster

Abstract:

Introduction

توسعه فناوری های هوش مصنوعی (AI) به شدت رو به پیشرفت است. برای بهره برداری کامل از پتانسیل آن، پرداختن به موضوعات عوامل انسانی و ارگونومی بسیار مهم است تا اجرای نرم افزارهای هوش مصنوعی محقق شود.

Methods and Materials / Case Report

مقاله حاضر به مرور و تحلیل و بررسی کاربرد هوش مصنوعی در علم ارگونومی بین سالهای 1965 تا 2023 پرداخته است. در این پژوهش از پایگاه های داده Science Direct، Google Scholar و Web of Science برای جستجوی متون و از کلیدواژه های "Ergonomics and artificial intelligence"، "Ergonomics and AI"، "human factors and artificial intelligence" و "human factors and AI" استفاده گردید. به طور کلی n = 21 منبع پیدا و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

Results

ارگونومی و هوش مصنوعی (AI) زمینه های به هم پیوسته ای هستند که می توانند با هم برای بهبود عوامل انسانی و افزایش کارایی در صنایع مختلف از جمله مراقبت های بهداشتی و ایمنی محیط کار مورد استفاده قرار گیرند. برخی از جنبه های کلیدی ادغام آنها عبارتند از: هوش مصنوعی در عوامل انسانی و ارگونومی: توسعه فناوری های هوش مصنوعی منجر به ادغام عوامل انسانی و ارگونومی در توسعه و پیاده سازی آنها شده است. تجزیه و تحلیل ریسک ارگونومیک مبتنی بر هوش مصنوعی از دوربین ها برای تشخیص وضعیت و حرکت انسان استفاده می کند و به جلوگیری از اختلالات اسکلتی عضلانی مرتبط با کار (WMSDs) کمک می کند. حسگرهای پوشیدنی و هوش مصنوعی: ترکیب سنسورهای پوشیدنی و هوش مصنوعی می‌تواند به ارگونومی کمک کند تا عواملی را که رفاه شغلی را ارتقا می‌دهند شناسایی کند و استفاده هدفمند از منابع اقتصادی را برای اجرای طراحی ارگونومیک هدایت کند. این می تواند به پیشگیری اولیه از مسائل بهداشتی در کارگران کمک کند هوش مصنوعی در مراقبت های بهداشتی: هوش مصنوعی پتانسیل بهبود ایمنی و سلامت کارگران در محل کار را دارد. با این حال، داشتن درک کامل از روش‌های هوش مصنوعی و اثرات آن بر کارگران و محل کار بسیار مهم است. تجزیه و تحلیل ریسک ارگونومیک: تجزیه و تحلیل ریسک ارگونومیک مبتنی بر هوش مصنوعی می تواند وقوع موقعیت های خاص و فراوانی رویدادهای خاص را تشخیص دهد و بینش های ارزشمندی را برای بهبود ایمنی و بهره وری در محیط کار ارائه دهد. هوش مصنوعی در مکالمه با ارگونومی: چت ربات های مجهز به هوش مصنوعی، مانند ChatGPT، می توانند مکالمه انسان را تقلید کنند و پیامدهایی برای آینده ارگونومی داشته باشند. این فناوری‌ها می‌توانند به خودکارسازی برخی وظایف و بهبود کارایی محل کار کمک کنند.

Conclusion

ادغام ارگونومی و هوش مصنوعی می تواند به پیشرفت های قابل توجهی در صنایع مختلف از جمله مراقبت های بهداشتی و ایمنی محیط کار منجر شود. با گنجاندن هوش مصنوعی در طراحی‌ها و فرآیندهای ارگونومیک، کسب‌وکارها می‌توانند کارایی را افزایش دهند، از مسائل مربوط به سلامتی ناشی از کار جلوگیری کنند، و محیط‌های کاری ایمن‌تر و پربازده‌تر ایجاد کنند.

Key Words

ارگونومی، هوش مصنوعی

Comments (0)

No Comment yet. Be the first!

Post a comment

Post comment is closed by admin.