Technology Adoption in Older Adults: Narrative Review
Code: G-1117
Authors: ژاله زندیه, فرزانه بهادری © ℗, یدالله ابوالفتحی ممتاز, فرحناز محمدی شاهبلاغی
Schedule: Not Scheduled!
Download: Download Poster
Abstract:
Introduction
با توجه به گسترش تکنولوژی در زندگی روزمره، سالمندان به طور فزاینده ای به کاربران تکنولوژی تبدیل می شوند و پذیرش تکنولوژی توسط افراد سالمند به بخشی ضروری از عملکرد آنها در جامعه امروزی تبدیل شده است. هدف این مطالعه مروری، درک عمیقی از پذیرش فناوری در افراد سالمند بوده است.
Methods and Materials / Case Report
روش تحقیق حاضر، مروری روایتی از مطالعات منتشر شده در پذیرش تکنوژی در سالمندان بود. در این جستجو از پایگاه های داده های نظیر PubMed، Web of Science، Scopus و Google Scholar استفاده شده است. پس از جستجو و غربالگری، 63 مقاله وارد مطالعه شدند.
Results
نتایج در پنج دسته اصلی عوامل مؤثر، موانع، تسهیلگر - تعدیلکننده، استراتژی و پیامدها طبقهبندی شده است. عوامل مؤثر (نگرش، سودمندی درک شده، سهولت استفاده درک شده، مقرون به صرفه بودن، همه گیری ویروس کرونا، نفوذ اجتماعی، هنجارهای اجتماعی، احساس نیاز، خودکارآمدی، قصد استفاده و فرهنگ)، موانع (هزینه بالا، خطر حفظ حریم خصوصی و عدم اعتماد به نفس، محدودیت های مرتبط با سلامت، سن بالا، ترس و اضطراب از تکنولوژی، و کاربر پسند نبودن تکنولوژی)، تسهیل کننده-تعدیل کننده (حمایت اجتماعی، ویژگی های جمعیت شناختی، تجربه کار با تکنولوژی و دسترسی به تکنولوژی)، استراتژی (آموزش به سالمند، ارائه خدمات پشتیبانی مناسب، طراحی جهانی)، و پیامدهای استفاده از تکنولوژی (پیری در محل، افزایش رضایت و کیفیت زندگی، توانمندسازی سالمندان، حفظ استقلال، مدیریت سلامت) بوده است.
Conclusion
با شناسایی عوامل زمینه ، موانع، تسهیل کننده می توان با آموزش به سالمندان گامی موثر در فرآیند پذیرش تکنولوژی برداشت.
Key Words
پذیرش، تکنولوژی، سالمندان، مروری
Comments (0)
Post a comment
Post comment is closed by admin.